Díszüvegezés

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a felméréstől kezdve, a tervezésen és kivitelezésen át a beépítésig. Műhelyünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, nálunk minden üveges álma megvalósulhat, hiszen egyedi tervezéseket is vállalunk, illetve ötleteit, vázlatait is szívesen fogadjuk, de válaszhat is referencia anyagainkból. Biztos lehet benne, hogy magas színvonalú, és örökértékű üvegmunkákat fog tőlünk kapni.

Technika-és termékpalettánk: ólmozott és Tiffany üvegek, homokfújt üvegek, festett és aranyozott üvegek, printelt üvegek, világító álmennyezetek és belsőépítészeti elemek, üvegburkolatok és konyhai hátfalak, tükrök, lámpák és dísztárgyak.

Ajtó és ablak díszüvegezési katalógusunkat ide kattintva találhatja meg.

Homokfújt üveg mintakatalógusunkat a bemutatótermünkben tekintheti meg, illetve grafikusunk segítségével bármilyen kívánt mintát megtervezünk.


Restaurálás, rekonstrukció

A régi, sérült ólmozott üvegek javításánál egyetlen célunk az eredeti alkotás legtökéletesebb helyreállítása, hogy a megújult üveg eredeti formájában és szépségében, sokáig az utókor dísze maradhasson, legyen szó akár a templomok és a műemlékek pompás üvegeiről, akár a magánszemélyek féltve őrzött örökségeiről. 

 

Árajánlat

Minden megrendelés esetében egyedi árajánlat készül, melyet emailben küldünk el. Az előzetes árajánlat elkészítéséhez kérjük osszon meg velünk minden fontos információt: a kívánt üveg méretét, funkcióját és helyét, az elképzelt üveg leírását, esetleg fotóját, vagy skiccét. Végleges árajánlatot további egyeztetés, illetve szükség esetén a felmérést követően tudunk adni. 

A színes tervek és látványrajzok mellett mindenképpen javasoljuk, hogy bemutatótermünkben, vagy a műhelyünkben élőben is tekintsék meg a kiválasztott üvegeket. Az üvegek nem csak színben, de felületi struktúrájukban és a fényáteresztőségüket illetően is igen változatosak. A fényhatások változásával az üvegek is új arcukat fedik fel. Mindezt a fotók, vagy a látványtervek sajnos nem tudják hitelesen visszaadni.