Az üveg a szenvedélyünk

Cégünk 1995-ös alapítása óta számtalan változatos feladat teljesítése közben megismerhettük az anyag lelkének minden rezdülését. Ólomüveg műhelyünkben, művészi igényességgel és tehetséggel megáldott szakemberek készítik vagy restaurálják a szebbnél szebb, klasszikus és modern mintázatú üvegtáblákat, azon az úton járva, amit Róth Miksa jelölt ki a XX. század elején. Az áttetsző csoda nálunk mindenki számára elérhető. A megvalósítható elképzeléseknek csak a képzelet szabhat határt.

Épülő és felújuló intézmények, magánházak ablakainak, ajtóinak ólmozott üveg díszítése ma is közkedvelt eszköz arra, hogy stílusosan fejezzük ki az épületek funkcióit, vagy éppen lakóinak személyiségét. Az egyedileg tervezett kültéri és beltéri ajtók, ablakok díszüvegei, szekrénybetétek, Tiffany-lámpák, térelválasztók, tükrök, világító álmennyezetek, modern üvegburkolatok úgy fokozzák a terek eleganciáját, hogy azok hétköznapi funkcionalitásukat különleges esztétikummal töltik meg.

A régi, sérült ólmozott üvegek, savmart üvegek javításánál célunk az eredeti alkotás legtökéletesebb helyreállítása, hogy a megújult üveg, eredeti formájában és szépségében, sokáig az utókor dísze maradhasson.

Ólomüveg műhelyünk főbb referenciái:

Referenciák >>